Cursus

Ben je opzoek naar een cursus voor je hond?

Wij geven puppycursus, maar ook cursus voor jonge honden en honden vanaf 1 jaar. Ik werk nu alweer een paar jaar als gedragsdeskundige en heb de afgelopen jaren een mooi hondencentrum opgezet. Ik ben trots op alles wat ik met mijn team heb bereikt de afgelopen jaren. Voor alle vragen over hondengedrag zit je bij ons goed. Omdat ik al jaren mensen help met hun hond en op de honden opvang in ons hondencentrum wil ik nu nog meer mogelijkheden bieden om ook jullie te leren hoe je je hond kan opvoeden tot een kalme en stabiele hond. Hoe jij en je hond samen in balans kunnen zijn. Ik zou graag mijn kennis met jullie delen in verschillende cursussen voor de pup, jonge hond en de honden boven 1 jaar.

“Je moet je hond eerst “zen” krijgen voordat je hem kunt trainen, zorg er eerst voor dat hij in balans is.”

Allereerst wil ik graag uitleggen dat wij geen hondentraining geven, maar dat onze methode aansluit bij de behoeftes van de hond. Wij leren hoe je de hond het beste kan opvoeden, zodat jullie samen een leuke en sterke band krijgen en dat jullie samen in balans zijn.

Uiteraard komen er tijdens deze cursussen ook standaard commando’s aanbod, maar daarnaast gaan we diep in op het leiderschap en het “hand-in-hand” wandelen met je hond.

”Door het vervullen van de behoeftes van de hond, geeft hij jou wat je van hem wilt”

Onze cursus is er in 3 modules:

De puppy module: Voor pups van 2 t/m 6 maanden

De jonge honden module: Voor jonge honden van 6 t/m 12 maanden

De basismodule: Voor honden vanaf 1 jaar

  • De Puppy module

Deze module bestaat uit 8 lessen van 45 minuten: – De eerste les is een theorieles en de ene laatste les is een les waarbij we op pad gaan.

Je leert in deze module alles over je pup, maar ook veel over jezelf. Je leert wat je pup nodig heeft en hoe je deze behoeftes als baas kan vervullen.

  • De jonge honden module

Deze module bestaat uit 5 lessen van 60 minuten: – De eerste les is een theorieles

In deze module leer je meer over leiderschap, energie en de impulscontrole van de hond.

  • De basis module

De module bestaat uit 5 lessen 60 minuten: – De eerste les is een theorieles

In deze module gaan we meer in op de juiste gemoedstoestand van de hond, zijn/haar impulscontrole en de lichaamstaal.

Alle modules worden afgesloten met een examen.

Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar info@thibeau.nl

De cursussen zijn niet voor honden met gedragsproblemen, bijvoorbeeld agressie, zoals uitvallen aan de lijn. Daarvoor kun je contact opnemen voor een consult. https://www.thibeau.nl/hondengedragstherapie/

“Iedereen kan een goede leider zijn, als je maar gelooft in jezelf!”