Door gebruik te maken van Thibeau Hondencentrum gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden:

Algemeen

 1. Door uw hond(en) bij Thibeau Hondencentrum onder te brengen geeft u blijk van vertrouwen in onze opvang. Thibeau Hondencentrum zal al het mogelijke doen om het verblijf voor de hond zo prettig mogelijk te maken.
 2. Brengtijd en haaltijd:
  • Maandag t/m donderdag: Van 7:30 uur tot 9:00 uur*
  • Vrijdag van 8.00 uur tot 9.00 uur
   Haaltijd alle dagen: van 16:00 uur tot 17:30 uur*
 3. De eigenaar van de hond(en) gaat ermee akkoord dat er camerabeelden worden opgenomen en bewaard.
 4. De eigenaar van de hond(en) gaat ermee akkoord dat er buiten cameratoezicht geen persoonlijk toezicht op de hond(en) wordt gehouden.
 5. Let op er is maar beperkt plek in deze hondenruimte, vol=vol. In de vakantieperiodes is er minder plek vanwege vakantieopvang.
 6. Voor 07:30 uur brengen of halen na 17:30 uur is mogelijk in de hondenruimte aan huis. Hier is een sleutelkastje aanwezig, de code wordt persoonlijk gegeven. Er is cameratoezicht aanwezig.
 7. Deze mogelijkheid is er als uw hond zonder problemen in een bench kan.
 8. En bij tijdig aangeven bij brengen voor 7.30 uur kan dit aangevraagd worden tot 20.00 uur de dag van tevoren en halen na 17.30 uur kan kosteloos aangegeven worden tot 17.15 uur dezelfde dag. (Let op er is maar beperkt plek in deze hondenruimte, vol=vol)
 9. Wij sluiten om 17.30 uur. Wanneer u dit niet haalt laat het dan voor 17.15 uur aan ons weten.
 10. Wanneer u na 17.15 uur aangeeft dat uw hond in de hondenruimte moet of wanneer uw hond niet is opgehaald voor 17.30 uur dan zult u een toeslag ontvangen van €5,00. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. (Wanneer u de betaling van de toeslag weigert zal uw hond niet welkom zijn op de opvang totdat deze betaling binnen is.)
 11. De eigenaar van de hond(en) dient in of bij de auto op de parkeerplaats te wachten op een medewerker bij het brengen en ophalen van de hond(en). (U mag in de auto blijven zitten, wij halen uw hond/honden eruit en zetten deze weer in de auto)
 12. Indien de hond(en) later dan 9.00 uur worden gebracht gelieve een bericht te sturen of te bellen wanneer dit het geval is. Onze proefdagen starten tussen 9.00 uur en 9.15 uur, dit is na brengtijd zodat er door vaste klanten niet lang gewacht hoeft te worden.
 13. De eigenaar dient de hond(en) te voorzien van een halsband.
 14. De hond(en) dient in de ochtend van de opvang dag uitgelaten te worden.
 15. De hond moet sociaal zijn in omgang met andere honden en mensen, wanneer dit niet het geval is de hond niet welkom op de opvang. In dat gevoel is roedel opname mogelijk.
 16. De eigenaar van de hond(en) dient zelf een geldige WA-verzekering te hebben, hij/zij blijft ten alle tijden aansprakelijk voor de daden van zijn/haar hond.
 17. De eigenaar van de hond(en) of een ander contactpersoon dient tijdens de opvangdagen telefonisch bereikbaar te zijn.
 18. Annuleren dient minimaal 24 uur van te voren te geschieden, wanneer dit niet het geval is worden de volledige kosten in rekening gebracht. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Gezondheid

 1. Zodra wij aangeven dat castratie gewenst is chemisch of volledig, gaat u hiermee akkoord. Tussen de 8 en 12 maanden geven wij aan dat chemische castratie nodig is. Wanneer dit precies is scheelt per hond. Wanneer hier niet binnen 2 weken een afspraak voor wordt gemaakt wordt uw hond niet (langer) toegelaten in de opvang. Wanneer u weigert uw hond te castreren en als nog een abonnement of dagenkaart koopt zult u hiervoor geen geld terug ontvangen. De castratie mag chemisch of operatief zijn. Bij chemische castratie dient u hiervan een document te kunnen overleggen en een kopie daarvan te mailen.
 2. Loopse teven zijn niet welkom +/- 4 weken vanaf de eerste bloeding.
 3. De eigenaar van de hond(en) zorgt voor de jaarlijkse inentingen van Cocktail en Kennelhoest.
 4. De eigenaar van de hond(en) zorgt voor preventieve behandelingen tegen vlooien, teken en wormen.
 5. Pups zijn welkom na de 2e enting.
 6. Eventuele ziektes of mankementen dient de eigenaar van de hond(en) vooraf door te geven. Bij eventueel besmettingsgevaar is de hond tijdelijk niet welkom.
 7. De eigenaar van de hond machtigt Thibeau Hondencentrum om wanneer de eigenaar niet bereikbaar is, op kosten van de eigenaar medische zorg te verschaffen indien het Hondencentrum dit nodig acht. Indien blijkt dat een belangrijke ingreep noodzakelijk is, zal in overleg met de zorgverlener worden gewacht totdat er contact met de eigenaar van de hond is opgenomen.
 8. Thibeau Hondencentrum is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt aan/door de hond. Eventuele kosten van medische zorg en schade aan derden worden aan de eigenaar van de hond verhaald.
 9. Medische zorg wordt verleend bij Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal.

Betaling

 1. Maandabonnementen worden via automatische incasso maandelijks afgeschreven.
 2. Bij het maandabonnement betaal je altijd de vooraf afgesproken dagen.
 3. Binnen diezelfde maand is het mogelijk dagen te wisselen.
 4. Pauzeren van het abonnement kan tot uiterlijk een maand van tevoren. Het systeem heeft een maand nodig om het te verwerken.
 5. Thibeau Hondencentrum is voor de dagopvang alle officiële feestdagen gesloten. Met een abonnement kun je deze dag met de overige doordeweekse dagen in die maand tot 24 uur van te voren ruilen. Met een losse dag of dagenkaart kun je de overige doordeweekse dagen inboeken.
 6. 10 dagenkaarten zijn 20 weken geldig vanaf aankoop.
 7. 20 dagenkaarten zijn 30 weken geldig vanaf aankoop.
 8. Dagen, dagenkaarten of abonnementen kunnen niet worden verlengd.
 9. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en in euro’s inclusief 21% BTW.
 10. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om geen geld te restitueren wanneer door de eigenaar besloten wordt te stoppen met de opvang.
 11. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om geen geld te restitueren wanneer de eigenaar weigert aan de tips of eisen van Thibeau Hondencentrum te voldoen.

Gedrag en training

 1. De eigenaar van de hond gaat ermee akkoord dat de hond getraind wordt zodat deze in een stabiele roedel past. Eventuele tips van Thibeau Hondencentrum worden zo goed mogelijk opgevolgd.
 2. De eigenaar van de hond(en) gaat ermee akkoord dat het Hondencentrum gebruik maakt van piep/trilbanden bij honden die ongewenst gedrag vertonen.
 3. De eigenaar van de hond(en) gaat ermee akkoord dat het Hondencentrum gebruik maakt van muilkorven bij honden die ongewenst gedrag vertonen.
 4. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om uw hond te weigeren indien deze een gedrag ontwikkelt die de hond ongeschikt maakt voor het lopen in de roedel.*
 5. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om geen geld te restitueren wanneer door de eigenaar besloten wordt te stoppen met de opvang.
 6. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om geen geld te restitueren wanneer de eigenaar weigert aan de tips of eisen van Thibeau Hondencentrum te voldoen.
 7. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om honden op voorhand te weigeren, indien zij van mening is dat deze hond(en) een gevaar op kunnen leveren voor onder haar hoede gestelde honden of personen.*
  *Roedelopname in overleg mogelijk.

Overige

 1. De eigenaar van de hond(en) accepteert dat de hond(en) bij het ophalen nat en vies kunnen zijn.
 2. Thibeau Hondencentrum behoudt zich het recht om de opvang tijdelijk op non-actief te zetten i.v.m. vakantie. Vakanties dienen vanuit het hondencentrum 1 maand van te voren medegedeeld te worden.
 3. Door uw hond onder te brengen bij ons hondencentrum geeft u Thibeau Hondencentrum toestemming om uw hond zijn/haar portret te gebruiken. Dit kan op social media en in eventuele video’s gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
 4. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden zijn onder voorbehoud.