Hondenopvang

Thibeau Hondencentrum heeft een groot terrein van +/- 5000 m2 ter beschikking.
Met een binnenruimte voor slechte dagen en een kachel voor in de winter en in de zomer genoeg schaduw, verkoeling en een zwembad.

Als hondengedragstherapeut zorg ik ervoor dat alle honden zich op hun gemak voelen in de hondenopvang zodat ze allemaal een fantastische dag kunnen beleven!

Brengtijd: Tussen 7.30-9.00 uur* (Op vrijdag is de brengtijd tussen 8.00-9.00 uur)

Haaltijd: Tussen 16.00-17.30 uur**

*Voor 7.30 uur brengen (in overleg) mogelijk wanneer hond in een bench kan.

**Na 17.30 uur halen (in overleg) mogelijk wanneer hond in een bench kan.

Geen hondenopvang mogelijk op zaterdag en op zon- en feestdagen.

Omdat wij in onze honden dagopvang de roedel zo stabiel mogelijk willen houden, zodat we met onze roedel andere honden kunnen helpen, vinden we het belangrijk dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan:

  • Uw hond is sociaal richting honden en mensen. *
  • U bent goed WA verzekerd tegen eventuele schade die uw hond aanricht.
  • Uw hond wordt jaarlijks ingeënt.
  • Uw hond wordt 4 keer per jaar ontwormt.
  • U behandelt uw hond tegen vlooien.

*Is uw hond niet sociaal, maar zou u hem/haar toch graag naar de hondenopvang brengen. Neem dan ook contact op zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Hoe ziet een dag bij de honden dagopvang eruit?

We beginnen de ochtend met een lekkere wandeling over het terrein, hierna volgt de training van de honden, hier worden alle honden bij betrokken zodat ze ook tijdens een dagje spelen en rusten blijven leren. Tussen de middag krijgen honden eten en wat lekkers en hierna volgt rust. De verplichte rust duurt ongeveer 2 uur zodat voor sommige honden het eten kan zakken en iedereen voldoende rust krijgt. ‘S middags volgt er weer een wandeling en een middagactiviteit variërend van spelen met de bal of hersenwerk. Na deze activiteiten zit de dag er weer op en kunnen de honden rustig wachten tot ze weer door het baasje opgehaald worden. De honden kunnen op de hondenopvang heel de dag zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee doen, ze kunnen binnen en buiten en zelf kiezen of ze rusten of spelen.

Voor meer informatie over de hondendagopvang van Thibeau Hondencentrum kunt u een email sturen naar: dagopvang@thibeau.nl. Aan de hand daarvan kunnen we een proefdag inplannen en kijken of de hond in onze dagopvang past.