Hondenopvang

Thibeau Hondencentrum heeft een groot terrein van +/- 5000 m2 ter beschikking.
Met een overdekte binnenruimte om te rusten of om te kunnen schuilen tijdens een flinke regenbui. In de zomer is er een zwemvijver waar ze heerlijk in kunnen spelen.

Wij zorgen ervoor dat alle honden zich op hun gemak voelen in de hondenopvang zodat ze allemaal een fantastische dag kunnen beleven!

Brengtijd:

Tussen 7.30 en 9.00 uur

Haaltijd:

Tussen 16.30 en 18.00 uur

Geen hondenopvang mogelijk op zaterdag en op zon- en feestdagen.

Omdat wij in onze hondendagopvang de roedel zo stabiel mogelijk willen houden, vinden we het belangrijk dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan:

  • Uw hond is sociaal richting honden en mensen.
  • U bent goed WA verzekerd tegen eventuele schade die uw hond aanricht.
  • Uw hond wordt jaarlijks ingeënt.
  • Uw hond wordt 4 keer per jaar ontwormt.
  • U behandelt uw hond tegen vlooien.

Hoe ziet een dag bij de honden dagopvang eruit?

We beginnen de ochtend met een lekkere wandeling over het terrein om alle eventuele spanningen eruit te lopen en het vormen van een roedel. Hierna volgt een korte pauze zodat de honden even kunnen slapen. Na het slapen gaan de honden het grote veld weer op en gaan we een activiteit doen. Dit kan zijn wandelen, fietsen, riemtraining, behendigheid of gewoon lekker rustig spelen met elkaar. Tussen de middag krijgen honden eten en hierna volgt rust. De verplichte rust duurt ongeveer 2 uur zodat voor sommige honden het eten kan zakken en iedereen voldoende rust krijgt. ‘S middags volgt er weer een wandeling. Na deze wandeling zit de dag er weer op en kunnen de honden rustig wachten tot ze weer door het baasje opgehaald worden. De honden kunnen op de hondenopvang heel de dag zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee doen en zelf kiezen of ze rusten of spelen.

Voor meer informatie over de hondendagopvang van Thibeau Hondencentrum kunt u een email sturen naar: dagopvang@thibeau.nl. Aan de hand daarvan kunnen we een proefdag inplannen en kijken of de hond in onze dagopvang past.