Ons team

Ik ben Lisse Theunis en ik mag mezelf met trots eigenaar van Thibeau Hondencentrum noemen.

Maar ik ben ook ergens begonnen:

Altijd al had ik een passie voor honden. Mijn lievelingsserie was dan ook Commissaris Rex. Zo een grote stoere Duitse Herder wilde ik altijd graag hebben. Voor mijn 13e verjaardag kreeg ik Thibeau, een Oudduitse Herder. Thibeau was een ontzettend lieve hond, maar hij was ook erg eigenwijs. 

Door mijn passie wist ik altijd al dat ik later met honden wilden gaan werken. Tijdens de opleiding manager Dierverzorging heb ik in mijn derde en vierde leerjaar twee certificaten behaald voor hondentraining en gedragstherapie. Wij kregen les volgens de methode van Cesar Milan, ik vond dit erg interessant en ben mij hierin verder gaan verdiepen.

Naast mijn vrijwilligerswerk op een hondenschool ben ik in 2015 gestart met een hondenuitlaatservice. In 2016 kregen wij Odin, wederom een Oudduitse Herder. Toen hij met 8 weken bij ons in huis kwam was hij al pittig naar andere honden. Odin bleek erg onzeker en ik ben gaan uitzoeken wat we hieraan konden doen. Zo kwam ik uit bij de opleiding van een leerling van Cesar Milan, Anniek Winters. Zij gaf een soortgelijke opleiding van Cesar Milan in Nederland. Ik wist genoeg en schreef me direct in.

Tijdens deze opleiding heb ik ontzettend veel geleerd, er ging een wereld voor me open. Ik ben de hondentaal nog beter gaan begrijpen, ben mezelf tegengekomen en mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik wist weer wie ik was, wat ik wilde bereiken en dat ik me hierin vast zou bijten tot het me zou lukken. Ik ben gestopt bij de hondenschool. Ik ben het zelf gaan doen, mijn passie en kennis delen met anderen. Zodoende ben ik gestopt met de hondenuitlaatservice en heb ik het Hondencentrum geopend. Inmiddels hebben wij naast Odin nog een Oudduitse Herder genaamd Loki, ook een blij ei uiteraard weer één met zijn eigen handleiding!

Ik ben zelf voornamelijk werkzaam als gedragsdeskundige en daarom vaak op pad. Maar ik heb inmiddels zelf een fantastisch team opgeleid. De meiden op de dagopvang verzorgen de honden met veel liefde en plezier, wij als team gaan door waar anderen opgeven. Wij kennen de hondentaal en zullen deze ook aan de klanten doorgeven. Zo kan iedereen zijn hond begrijpen.

Het team

Sharon

 

 

 

                                                                               

Imany

Georgina